Portföljbolag

El-Björn
www.elbjorn.com
El-Björn, med huvudkontor  och produktion i Anderstorp, är en ledande leverantör av tillfälliga lösningar inom produktområdena kraft, klimat och ljus till den europeiska marknaden. Bolaget omsätter närmare 280 Mkr, och har i kombination med sin omsättning en branschledande lönsamhet. Bolaget har förstärkt sin position som den ledande aktören i sitt segment genom aktiv produktutveckling och fokus på kvalitet. El-Björns primära marknad är Sverige och Norge med viss försäljning i övriga Norden, England samt Baltikum. Bolaget har cirka 80 anställda varav majoriteten av dem återfinns inom den svenska verksamheten.

Connecting Capital förvärvade Bolaget i november 2016 och kommer att vara med och driva den internationaliseringsprocess som bolaget påbörjat.

Götessons Industrier
www.gotessons.se
Götessons Industri AB, med huvudkontor och lager i Ulricehamn, utvecklar och tillverkar produkter för arbetsplatser på kontor samt för hotell och restauranger. Med Norden som huvudmarknad säkerställer bolaget ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar för bekvämt skrivbords- och datorarbete. Företaget grundades 1984 av Ola Götesson och drivs idag av en ny, extern VD sen hösten 2016, Anders Olsson samt sonen Johan Götesson tillsammans med Connecting Capital.

Den 1 september 2015 förvärvade Götessons Industri AB samtliga aktier i Akustikmiljö i Falkenberg AB, med dotterbolag. www.akustikmiljo.se 

Persson Innovation
www.perssoninnovation.se 
Persson Innovation AB grundades 1980 och är ett världsledande företag inom bärhandtag för konsumentförpackningar i papper. Bolaget utvecklar också världsledande koncept och maskinell utrustning för att i mycket hög takt applicera bärhandtag på förpackningar.

True Heading
www.trueheading.se
True Heading AB har många års erfarenhet inom AIS (Automatic Identification System) och telematiktjänster. Bolaget erbjuder totallösningar för AIS till våra partner och kunder. 2011 startades även Seapilot AB som blivit en av Sveriges mest uppskattade navigationsprogram men som innehåller så mycket mer inom ramen för det vi kallar Social Boating där AIS är en viktig del.

Exeger
www.exeger.com

Exeger Sweden AB är ett high tech, clean tech bolag som utvecklar och tillverkar tredje generationens solceller. Bolaget har sitt huvudkontor och fabrik i Stockholm. Bolaget grundades 2009 och har idag mer än 30 anställda. Bolaget befinner sig i en expansionsfas.

image005